4 av 8  

Aperitiviafton på Pomeranshuset

4 jul 2018

Aperitivi på Pomeranshuset är tänkt som ett av sommarens njutfulla ögonblick. Onsdagkvällar hela sommaren samlas vi på Pomeranshusets kalkstensterass i kvällssolen. Spellistan är laddad med italienska favoriter.

På aperitivibaren dukar vi upp en buffé av italienska delikatesser som charkuterier, inläggningar, oliver, sallader, bröd och ett flertal tillbehör. Fru Pomerans vedugnsbakar sina bästa pizzor a la minunte och slicear upp till buffén.

Kvällens gäst är Johan Gavellin, sommelier från Vingruppen AB, som dukar upp en 'Vinbar' och erbjuder minivinprovning. Fråga och prata vin med expertisen, Johan finns bakom baren hela kvällen och berättar om vinerna.

En Aperitivi kostar 295 kr, minivinprovningen 195 kr, hela paketet 490 kr. Eventet genomförs utomhus, i och under paviljonger. Inne i orangeriet finns också 25 platser.
Boka gärna bord på 070 6639070 eller maria@pomeranshuset.se
Välkommen!

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa