3 av 27  

Amaroneprovning & italiensk ostmarknad

30 jun 2017

Sommarens absoluta höjdpunkt; Vi får finbesök av Tenuta Salvaterra, en vinproducent i Valpolicella classico. Inför lanseringen av deras viner på svenska marknaden har vi blivit utnämnda att få vara plats för en provning följt av Wine Making Dinner tillsammans med producenten och den svenska vinagenturen Wineagency.

Inte nog med detta, min leverantör av italiensk matdeli, Italiana food selections gästar oss också för att duka upp en magnifik Ostmarknad. För vad passar bättre till lagrade ostar än kraftfulla amarone viner. Provsmaka och botanisera bland Italiens främsta ostar, passa på att köpa med er hem, specialpris hela dagen.

Provbiljetter till vinerna köper ni på plats hos oss, provsmaksbiljetterna kostar 250 kr. Ta tillfället i akt och prova exklusiva viner och prata vin med expertisen.
Vi kommer hålla en skön och avslappnad atmosfär lite i mingelstil. Gott om sittplatser ute på terasserna.

Kl 19.00 dukar vi om för en Wine Making Dinner, ett flertal utvalda viner till en komponerad meny baserat på Italiens främsta matdeli. Middagen förbokas, begränsat antal platser. Pris 625 kr

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa