8 av 26  

Aperitiviafton på Pomeranshuset

12 jul 2017

Aperitivi på Pomeranshuset är tänkt som ett av sommarens njutfulla ögonblick. Onsdag kvällar hela sommaren samlas vi på Pomeranshusets kalkstensterass i kvällssolen. Spellistan är laddad med italienska favoriter.

Trädgårdsbaren serverar Italiens mest serverade drink; Aperol Spritz, iskall Prosecco, rött och vitt vin, italiensk birra, sicilansk lemonad mm. Aperitivibaren serverar italienska delikatesser som ost, chark, inläggningar, oliver. En bröd och salladsbuffé med flertal tillbehör dukas upp. NYHET i år är vedugnsbakad pizza a la minute. Bakom bakbordet är det Fru Pomerans som bakar sina favoriter; Pizza Bianca, salame e carcioffi, prosciutto e funghi mm. Slicar går på buffe.


En Aperitivi kostar 350 kr och inkluderar ett glas prosecco/aperol spritz, alkoholfritt alternativ finns. Eventet genomförs utomhus, i och under paviljonger. Ca 25 platser finns också inne i orangeriet. Kvällens gäst är Helene Westelius från Handpicked wines AB som dukar upp en 'Vinbar' och ni har möjlighet att köpa viner i provglas. Fråga och prata vin med expertisen, sommelier Helene finns bakom baren hela kvällen och berättar om vinerna.
Boka gärna bord 070 6639070 eller maria@pomeranshuset.se
Välkommen

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa