1 av 9  

Vinlunch på Pomeranshuset - höstens 1:a

14 okt 2017

En Vinlunch på Pomeranshuset är mer än en lunch. Det är hela upplevelsen med goda smaker från mat och vin uppblandat med sorlet från upprymda människor tillsammans i den varma och gemytliga stämningen som blir inne i orangeriet. Kaminen brinner och stearinljusen är tända och bland citrus och olivträden njuter ni en långlunch, för dig själv eller med dina vänner.

Vi erbjuder tre kategorier Vinlunch. I samtliga Vinluncher ingår en förrätt som består av en italiensk antipasti, oliver, bröd och olivolja, en varmrätt som utgörs av en pastarätt lagad enligt italienska traditioner, ett glas vinöl/alkofritt, kaffe + sötsak.

Vinlunch Classico 295 kr
Vinlunch Esclusivo 395 kr, inkl osttallrik samt valfritt kaffe
Vinlunch Ottimo 535 kr inkl prosecco, ett exklusivare vin till varmrätten, osttallrik samt valfritt kaffe.
Ni behöver inte förboka alternativ, vi berättar för er när ni kommer och ni bestämmer därefter. Veg samt glutenfria alternativ finns

Vi har ca 30 sittplatser och vi rekommenderar att ni bokar bord till någon av våra sittningar;
kl 12 eller kl 14.30. Större sällskap har även möjlighet att boka in sig på en senare sittning (kl 17), kontakta mig för bokning och upplägg. Självklart går det också att bara droppa in och i mån av plats slå sig ner. Slå mig en signal om du vill boka eller har frågor 070 66 39070 eller maila till maria@pomeranshuset.se

Butiken är uppfylld och håller öppet så du kan handla hem italiensk deli eller något från vårt presentsortiment. Ett uppskattat presenttips är en Delilåda från Pomeranshuset med våra italienska specialiteter.

Välkommen till en mysig höstlördag i Pomeranshuset//Fru Pomerans å co.

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa