Boka pomeranshuset

Antipasti afton

En Antipasti afton i Pomeranshuset är en sinnenas upplevelse där smaker, dofter, stämning och atmosfär når himmelska höjder. Ni serveras och njuter länge till bords gott vin, flera högkvalitativa charkuterier, hårda och mjuka ostar, bröd, oliver och övriga tillbehör från de bästa av Italiens mathantverkare. För företag, föreningar eller andra slutna sällskap för minst 6 personer och max 25 personer. Eller som en annorlunda tillställning för att fira en jubilar eller annan stor händelse. Pris per kuvert är 450 kronor, en kostnad om 1 500 kronor för lokal och övr kringkostnader tillkommer (exkl moms företag).Våra husviner som vi stolt introducerade på 'Vinsmaket' den 14 juni är Vesteo 2007 (rött) en Montepulciano D´Abruzzo och Irmāna il grillo(vitt), sicilianskt och elegant. De är båda omsorgsfullt utvalda av min vinvän Bergs Lars Hansson för att passa såväl Pomeranshusets utstrålning som den smakrika Antipastin.

Konferens, samtal och möten

Samla avdelningen på ditt företag för möten och sammankomster under några timmar i Pomeranshusets fantastiska orangerimiljö. Eller gör som Ljusdals bandyklubb som förlade upptaktsträffen inför elitserien här. Kaffebuffé med italienskt el svenskt kaffe, hårda och mjuka kakor. Pris; 1050 kr lokalkostnad, kaffebuffé 75 kr/person. Max 20 personer, paketet bokningsbart dagtid måndag-onsdag, kvällstid enl överenskommelse. Alla priser är exkl moms.

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa