trädgårdsdesign/konsultation

Mitt trädgårdsmästeri vill jag ska kännetecknas av ett helhetstänk. Hus, trädgård och det omgivande landskapet är alla delar till en helhet. Med lite finess, en aning försiktighet och med en portion förmåga att förstå trädgårdens förutsättningar och möjligheter vill jag skapa trädgårdsrum som står i perfekt harmoni och balans med helheten. Inte för mycket, inte för lite.

från idéskiss till verklighet

trädgårdsdesign

Du väljer själv om du vill ha en övergripande idéskiss över din trädgård eller en mer detaljerad ritning med utförliga växtlistor och planteringsskisser. Under hela designprocessen lyssnar jag till din/din familjs särskilda önskemål och hjälper dig planera den trädgård som du vill ha. Grunden för att det ska bli en idealisk trädgård för dig ligger i samarbetet
och kommunikationen oss emellan. Ritningar och skisser får du i färg i A3 format. Dessa är skalenliga och visar en plan över trädgårdens rum. Du får också en lista med växtförslag på växter som passar i din trädgård.

trädgårdskonsultation

Jag kommer hem till dig - du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med. Det kan vara tips och råd om en rabatt i norrläge, förslag på träd och buskar lämpliga som insynsskydd eller få hjälp med en fullständig utvecklingsplan för en befintlig trädgård.
Du behåller eventuella skisser jag gör på plats och har möjlighet att få ytterligare hjälp under anläggningstiden.


Ring eller titta förbi så pratar vi vidare om din trädgård

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa