2012-05-13

Officiellt invigd

I tårar, glädje och skratt blev hon, min drottning, mitt Pomeranshus lördagen den 12 maj kl 13.50 officiellt invigd. Huvudpersonen som förklarade henne redo att möta världen var min murarmästare Bo Markusson. Han är mannen som tålmodigt placerat varenda sten, format alla nischer, krön och övriga detaljer så att resultatet kunde bli ett stolt, högrest och alldeles underbart vackert Italieninspirerat pomeranshus! Min murare är en stor och välväxt man med en knivskarp blick full av energi och när han dagen till ära kommer i svart blank skjorta, lång ljus rock och håret i en snygg backslick då är han så nära en siciliansk gudfader man kan komma - du är underbar Bosse!

Jag är så obeskrivligt tacksam och rörd idag och är fortfarande i ett lyckorus. Lördagen blev så fantastisk fin, njutfull, känslofylld och för mig så underbart närvarande, jag blandade hejvilt glädje, skratt och tårar. Det är mitt hjärtligaste och varmaste tack som jag vill ge till ALLA er som delade min och Pomeranshusets dag, för era otroligt fina och känslobeskrivande ord, alla lyckönskningar och alla fina gåvor jag fått ta emot, så mycket omtanke, tid och kärlek som legat bakom dessa, det gör mig så rörd! En mamma berättade att hennes lilla flicka hade sagt – Mamma, här skulle jag kunna bo! //Fru Pomerans

Visa alla blogginlägg

Pomeranshuset

Långgatan 3

827 31 Ljusdal

Telefon: 0651 - 140 20

Mobil: 0706 - 639 070

info@pomeranshuset.se

Maria Bremefors jobbar med trädgårdsdesign, och tar din trädgård från idé till verklighet. Detaljerade ritningar med utförliga växtlistor och planteringsskisser sätter visioner på plats. I det Italieninspirerade Pomeranshuset med butik och café blandas växter som citrus, oliv och lavendel med arkitektur och historik. Här anordnas events, utställningar, kurser och spännande föredrag. Platsen är ett inspirerande besöksmål med en unik Medelhavsmiljö mitt i Hälsingland.

MADE BY ohappa